Tuesday, January 19, 2010

chee bai punya tevez.


mangkok hanjing keji babi cilaka kimak sial babi!
muka dah la macam shrek!
nak banding diri dengan denis undang-undang(law) masa dia main kat manchester bandaraya lawan manchester bersatu?

sorry sikit bai..denis undang-undang lagenda manchester bersatu.
dia jaring untuk manchester bandaraya pun dia terus balik rumah tak main bola.
dengan tarian poyo kau,
blah laa woit!!

p/s:nantikan detik-detik di trafford lama,mampos kau!

9 comments:

Johan 23.01.84 said...

tak pyh la bengang..setakat carling cup je woit..haha

labahlabah said...

rilex brader..
second game Manchester bersatu boleh menang.

iezat n hobbes said...

haha..tenang..gua pun marah jugak..tapi simpan bawah ketiak je..

*jari tengah untuk tevez

Ez Puella Sapiens said...

tak dapat masam katanya..

dulu siapa yang bukan main puji carlos tevez score 4 goals lawan blackburn kalau i tak silap?bukan you ke?hik hik!

Aril Cantona said...

Johan,

hatta perlawanan amal untuk derma bumbung Sekolah Tamil Ladang Bikam pun,kalau lawan City,atau Liverpool,gua pantang kalah!

labahlabah,

optimistik yang gua risaukan.Sebab ramai wira perajurit kita dalam kecederaan.

iezat,

jari tengah untuk tev-EZ takde hahaha!

Angah,

jari tengah untuk Ez hahaha!

Ez Puella Sapiens said...

MU tak sporting..dah kalah,kalah la..nak tunjuk jari fuck pulak!

cuba tengok celtic,MU dapat goal offside dua kali reff buat tak tau pun,kitorang still salam-salam dengan MU.kitorang kalau kalah,sporting.

bukan macam mamat kunyah chewing gum tu..emo..(apa,tok wan junjungan?hik hik!junjunglah dia ke liang lahad,okay?)

Aril Cantona said...

Celtic memang team yang sesuai untuk diklepet pun.Arsenal pun klepet nak menang..hahaha!

Sebab team Celtic ni sayur..bijiran sarapan je nak lawan..sebab tu la selalu kena klepet hahaha!

nyzm said...

dulu bukan ke kau letak nama kat myspace, Carlos Aril? haahhahaa

Aril Cantona said...

nyzm,

bila masa aku letak..Aril Tevez..aku letak sebab dia ledak 4 goal lawan bakarhitam..

cheebai la itu tevez..forgetting land betul!