Tuesday, February 16, 2010

viva kanada!viva manchester bersatu!


sebentar tadi team lelaki kanada membelasah negara ole solskjaer,torre andre flo dan john arne riise,norway 8-0.bagi kami 8,9,10...18 itu perkara mudah.setakat norway,itali,slovakia..mereka semua balik dan menangis kena tapau.

tengah hari aku dapat tengok manchester bersatu mengalahkan ac milan a.k.a. kelab warga tua 3-2.daud bekam menyesal dan seperti cristiano ronaldo yang insaf bahawa manchester bersatulah kelab paling bagus di dunia.sayang wan runi tidak mempunyai rambut seperti daud bekam,kalau tak,dah jadi model bilkrim.

tapi apapun,musuh ketat kami iaitu negeri bersatu amerika membelasah rusia 13-0 dalam acara wanita.dalam wanita boleh la kau belasah,lelaki russia hoki power.

apapun,kalau aku datang rumah bangunberdiri yang didakwa nami depan piramid jalanmatahari(sunway pyramid),aku bercadang mahu tubuhkan kelab hoki ais.aku akan jadi striker terunggul di malaysia.bangunberdiri dia jadi maskot,okay apa nanti ada perempuan kata "ooh he's so cute..".

johan mamat cool dari scotland,kau rasa apa maskot yang sesuai?harimau?itik?singa?haha takpe la,johan jadi wakil curling je la..pair dengan khir toyo penyapu hahaha!

3 comments:

Johan 23.01.84 said...

woit komen lu kt TT silap fakta..Nuovo Cinema Paradiso bkn ulang buat la,tp masukkn blk deleted scenes..

iezat n hobbes said...

betapa comelnya ronaldinho!


scholes score guna stoking je?keh3

Aril Cantona said...

Johan,

oh ye ke?hahaha movie tu pun aku tengok sebab ez layan hahaha!

Iezat,

biasa,dah hebat.hahaha!