Monday, February 15, 2010

daud bekam kembali ke trafford lama.



oopps!salah gambar.wartawan kolam udang masih lagi belum terlatih,kami disini semua demam sukan olimpik hahaha!

diberitakan pada rabu esok,daud bekam atau nama yang dikenali sebagai david beckham akan pulang ke trafford lama.kata daud bekam,dia sangat merindui sambal tumis mak temah di sebelah trafford lama.dia juga mahu salam dengan tok wan junjungan alex ferguson untuk mendapat restu sambil mendapat ang pau sempena tahun baru cina.

tetapi sayangnya,daud bekam tidak lagi memakai jersi nombor 7 seperti yang dibanggakan satu ketika dahulu di trafford lama,tetapi memakai jersi nombor 32.oh,dia juga mewakili kelab persatuan rumah orang tua milan.dah tua rupanya daud bekam ni.

sementara itu si karim akan kembali semula ke lyon,apabila madrid benar bertemu dengan lyon.si poyo cristiano ronaldo dan si mat iklan tv bravia kaka juga dijangka muncul di lyon.

semasa berita ini ditulis,kanada mendahului switzerland 5-0 dalam hoki ais dalam masa 20 minit.belasah jangan tak belasah.tunjukkan dunia siapa kita!tak dapat masuk world cup bola,hoki ais pun jadi.dalam hoki ais,team brazil adalah seperti team malaysia jugak.hahaha siapa nak kena belasah!

tunjukkan utara sebenar kita yang kuat dan percuma oh yeah!

5 comments:

Johan 23.01.84 said...

cibai lu tiru lawak Isham kahkahkah..

woit org yg da kawin hulur2 ar ang pow..haha

bangunberdiri said...

MU bawak balik model minyak rambut.....kehkehkeh

Holden Caulfield said...

cheh..tiru ayat si isham rais..hahaha!

pergi belasah team sunway la aril..lawan hoki ais hahaha!

Holden Caulfield said...

nko memang wartawan tak terlatih - ac milan lawan manchester united kat san siro,bukan trafford lama..hahaha!

Aril Cantona said...

Johan:kah kah kah!

woit,bangkrap la aku woit,considered la bini aku baru lepas bersalin hahaha!

bangunberdiri:bilkrim hahaha!

nami:baru aku perasan,gua memang wartawan belum terlatih lagi..salah lapor tempat..lagi haru..pergi trafford lama kosong..patut la..gua salah tempat rupanya..!