Sunday, February 7, 2010

cerita-cerita hangat dan sensasi hanya di melodi!


(saya dengan ini ingin mengumumkan,bahawa herba jamaica akan diluluskan untuk dijual di seluruh malaysia..)

lama sudah aku tinggalkan alam siber.sibuk dengan anak bini dan anak kucing yang ez tinggalkan sebab sibuk nak pergi memantau dan membuat survey tentang orang asli dan sukan olimpik di kaki gunung british columbia.

oh ya,lupa nak beritahu.manchester bersatu tewas di tangan mulutpelabuhan(portsmouth) 2-3 di trafford lama sabtu tengah hari hari tu.cuma bezanya,team mulut pelabuhan tak kenal antara daud jamal(david james) edwin bin der sar(edwin van der sar).nani pun semakin mantap,tok wan junjungan kita alex ferguson merasakan nani ini tidaklah hampeh seperti disangka,dengan persembahan cemerlang gemilang terbilang darinya,dia bakal menggantikan cristiano ronaldo sebagai pemain termahal di dunia apabila madrid benar mahu membelinya lagi 5 tahun lagi.

dan pada ini ada desas desus siapa yang bakal menggantikan tok wan junjungan kita alex ferguson?jika john tari dipecat dari jadi kapten england kerana ingin menjadi harimau kayu,alex ferguson tidak pernah bernafsu dengan perempuan sebaliknya dengan trofi.namun usianya menjangkau 60an menyebabkan dia terpaksa mengenangkan kubur dari trofi.namun,manchester bersatu hendaklah diserahkan kepada seorang yang mampu menjaga nama baik kelab ini.bukan macam tommy docherty yang ada skandal dengan secretary owner manchester bersatu pada masa itu.aku memikirkan satu nama yang terbaik iaitu jose mourinho.jose mourinho walaupun pernah diboo dan pernah membuat larian 100 meter di trafford lama ketika di pelabuhano(porto),dan pernah beberapa kali menewaskan manchester bersatu ketika dengan chelsea,nampak beriya-iya untuk masuk ke trafford lama menggantikan tok wan junjungan kita.masalahnya,apakah gelaran yang paling baik untuk jose mourinho?pak teh mungkin sesuai.atau pak tam sebab dia suka pakai baju hitam.

apapun,cerita bola sudah tamat.tiba cerita yang panas dan sensasi.aku bila membaca cerita pasal orang nak romen,aku belum pernah dengar orang cerita,"can i fuck you today" punya cerita.bahkan kalau ingin mengfuck seorang pelacur pun,tidaklah sepolite itu.sungguh berbudi bahasa dan bersopan santun cara untuk meminta senggama.bahkan kalau aku dengan bini aku pun,aku rasa batang aku sendiri pun boleh kendur bila bini aku cakap macam tu.tak ghairah langsung.eh mamat tu tak pernah tengok porno ke?

apapun,cerita orang gay dah jadi sensasi di malaysia.aku tak nak cakap apa walaupun sebenarnya aku rasa benda ni cuma "diversion tactic" atau taktik mengubah berita.aku rasa kalaulah seluruh 27 juta rakyat malaysia,lebih pedulikan kes bontot seorang budak,dari kes masalah ekonomi dunia,"something wrong beb",something wrong.

cerita pelajar merungut duit pinjaman tak sampai,cerita pelajar makan megi,cerita budak makan sampah,cerita orang tidur tepi jalan,takkan takde langsung.oh harian metro selalu tulis cerita pasal "budak punk makan sampah" dulu,ada lagi tak sekarang?

aku pernah ke kota besar seperti stuttgart,paris,milan dan seattle,memang ada budak punk tapi tak pernah pun tengok dorang makan sampah.ni apa kes sampai orang makan sampah ni?bukankah malaysia menanam padi(sampai ada projek tanam padi atas bumbung satu ketika dulu?)

apapun,kisah bontot jugak diutamakan.aku tak tau lah-ada 27 juta bontot di malaysia perlu diambil tahu untuk dikeluar tahi.tanpa tahi tanpa makanan.tanpa makanan maka matilah manusia.jadi,aku lebih kisahkan 27 juta bontot di malaysia berbanding bontot seorang yang buat lawak porno.can i fuck you today?chit,aku boleh make-up story yang lebih baik lah.

tapi akan ada yang sound,kau buat apa nak sibuk bontot 27 juta di malaysia,kisahkanlah 35 juta bontot di kanada.jawapan aku-bontot kami sentiasa terurus dan tidak ada siapa kisah bontot antara kami di sini.bontot kami,kami sendiri yang jaga.tapi di malaysia,lebih kisahkan bontot seorang budak daripada bontot sendiri.apa punya cerita pasal bontot ni.

dan aku ada bontot baru yang perlu dijaga.bontot anak aku.malam nanti aku kena salin napkin.hahaha,tapi takpelah jangan tiba-tiba anak aku cakap dengan aku,"can i fuck you today?",

aku campak dia keluar tingkap.hahahaha!

5 comments:

Ez Puella Sapiens said...

ni apa gambar rahmat haron ni hik hik!

Holden Caulfield said...

"Ni semua pembangkang ni,korang ni radikal ni..korang ni..issh.."

-Rahmat Haron.

nyzm said...

glory glory man united! haha man utd tengah bersemangat!

tak sabar champions league ni

Aril Cantona said...

Nami:apasal kau tutup blog kau?woi tak payah la tutup woi!

bukak la balik..chee bai!

Johan 23.01.84 said...

Hahaha..woit,harian metro mmg takkan ubah dulu,kini ,selamanya..