Saturday, February 13, 2010

kanada 18 - 0 slovakia.



ala,tu baru team perempuan.team lelaki belum tunjuk lagi.wan gretski(wayne gretsky) sang otai ala-ala george bagus semalam tersenyum je.meghan agosta dengan ceri peniup paip(piper) membuat tiputopi(hattrick) untuk membelasah slovakia.

tunjukkan utara sebenar kita yang kuat dan percuma tu,yeh yeh!malam ni,yeah,lawan switzerland.

sementara tu,gua sumpah gua tak nak tengok luge punya acara.gua takut kena langgar,accident,mati.siapa nak bagi makan kat shahruni nanti?

orang scotland pergi main jauh-jauh tengok curling,ok?hahaha!

sementara tu dikhabarkan acara menurun ski ditangguhkan sebab salji lebat.kawan ez masih tidak meluncur lagi.

kanada sudah satu pingat perak.amerika bersatu awal-awal dah menang satu pingat emas,satu perak dan dua gangsa.korea selatan ditempat kedua dengan satu emas,satu perak.

takpe,hari masih muda.tapi yang pasti berita tergempar,kami belasah slovakia 18-0.lepas ni kalau aku balik piramid jalan matahari(sunway pyramid),budak-budak hoki ais kat situ aku tarok je dorang milo,biar dorang jadi milo ais.aku balik malaysia nanti aku jadi wan gretski dan anak aku jadi wan runi.tapi itu cuma anganan sahaja,hahaha!

3 comments:

Johan 23.01.84 said...

figure skating perempuan je yg best,yg lain2 bikin zzzzz je..kahkahkah

Ez Puella Sapiens said...

Yeahhh!go Canada!Mighty Maple Leafs!

Aril Cantona said...

johan,

kalau camtu gua boleh gak cakap sukan musim panas yang best gymnastic je,kan kan?hahahah!

ez,

kau tengok tak time membelasah slovakia tu?