Thursday, March 11, 2010

malam eropah pagi malaysia tengah hari kuala geri.



rooney:gua bukan maradona atau henry jaring pakai tangan,gua jaring pakai kepala.

pemain milan yang tak ingin dikenali:peergh,sungguh kacak abang rooney.

referee:balik ni aku mesti nak angkat autograph mamat ni,tandukannya mengagumkan!




rooney: let's go to bernebeu,where monkey on the loo...


abbiatti:mamma mia,adoro rooney,egli e grande ed elegante.Perdono,re Rooney.(mamma mia,gua sujud kat rooney,sungguh berkuasa dan bergaya,ampun tuanku Rooney.)


"apa?manchester bersatu 4,milan 0?ala apa aku buat kat sini ni?"

"bengap la benzema ni,apasal lu tak macam rooney?gua bagi lu bola macam tu pun tak boleh nak gol ke?rooney gua bagi celah kangkang pun boleh score."


daud bekam:jangan salah sangka,gua belum pindah ke team kedah lagi.hijau kuning ni simbol anti glazer beb.


bagus rooney,kau boleh jadi legend walaupun tak boleh jadi model brylcream.


gua?gua lepak rumah je.gua main divisyen lapan je sekarang ni.champions league?gua ada jugak pasang niat team gua boleh main kat liga slovakia,tapi team gua takde sultan bola nak payung.

4 comments:

Holden Caulfield said...

sempat bahan gerrard lagi hahahaha!

Johan 23.01.84 said...

patutlah rambut dah luruh..kehkehkeh

Aril Cantona said...

nami,
adalah kewajipan seorang shahril iman sulaiman untuk membahan gerrard.hahahaha!

johan,biar rambut luruh,jangan baju luruh lepas tu ambik gambar porno dalam handset macam cashley hole hahahaha!

Ez Puella Sapiens said...

cristiano ronaldo,cry baby hik hik!